Verkooppunten

Streken Breda

Ons motto: leven is genieten! Wij willen jou graag mee(r) laten genieten van bier, wijn en picknicks. Je vindt bij ons altijd rond de 300 bieren. Bieren uit de streek, maar ook uit de verste streken, zowel van grote als van kleine brouwerijen en in iedere prijsklasse.

 

www.strekenbreda.nl

Bier-lokaal Breda

Voor bier specialiteiten en proeverijen bent u hier aan het goede adres. In de Boschstraat in Breda (vlakbij het park) kunt u hier terecht voor het beste advies van een echte kenner en brouwer. En sinds kort hebben ze ook de Manskerel Hopler in het assortiment!

 

www.bier-lokaal.nl/

Gall & Gall J.A. Vernes Breda

Gall & Gall J.A. Vernes die zowel in Breda als Dordrecht zit is fan van lokale bieren. Zodoende heeft de Gall & Gall in de Bisschopshoeve Breda ook de Hopler in het assortiment.

 

www.facebook.com/Gall-Gall-JA-Vernes-VOF-Bisschopshoeve-6-Breda-1700577566822676/

Het bierhuis Breda

Een begrip in Breda, het Bierhuis. Zowel als groothandel als voor de particulier een ruim aanbod aan bieren en sinds kort ook als leverancier van de Hopler.

 

http://www.hetbierhuis.nl/

 

Hellobier.nl

Hellobier.nl zorgt ervoor dat jij kunt genieten van de meest unieke speciaalbieren uit binnen- en buitenland. Sinds januari 2016 zorgt Hellobier.nl ervoor dat maandelijks, op basis van abonnementen, liefhebbers van speciaalbier kunnen genieten van speciaalbieren.

 

http://www.hellobier.nl/

 

Of bestel bij Brouwerij de Manskerel zelf via info@manskerel.nl
 

BTW nummer: NL858503086B01

KVK nummer: 70899762