Lekker zo'n Manskerel bier, waar kan ik het drinken?

Grand Café Chagall

 

Ga ook lekker genieten van het goede eten en drinken bij Grand Café Chagall op de meest mooie plek in Roosendaal. Chagall heeft als enige in Roosendaal ons mooie bier op de kaart staan.

Markt 24, Roosendaal.

Café Stroop

 

Met het mooie terras, ruim aanbod en een super fijne keuken kunt u prima vertoeven bij Café Stroop. Neem er een Manskerel biertje bij en wij garanderen dat je een top dag hebt.

Pastoor van Breugelstraat 23, Bosschenhoofd

Biercafé de Pastoor

 

In het mooie Etten kan je nog een authentiek Biercafé de vinden, de Pastoor. Geniet van de gastvrijheid en de speciaal bieren.

Lange Brugstraat 15,

Etten-Leur


Cafe de Beyerd

 

Eén van de bekendste cafés van Breda heeft een groot assortiment aan bieren, kennis, brouwt eigen en bier en heeft een speciale plek voor bier uit de regio. Wij van Brouwerij de Manskerel zijn dan ook trots dat ze ons bier de Hopler ook in het assortiment hebben.

Boschstraat 26, Breda

Brabantse Hoeve

  

In het mooie Volkel vlakbij Hemelrijk ligt dit pareltje, de Brabantse Hoeve. Geniet van het eten en drinken. Wordt het iets te laat, geen probleem, slapen kan er ook.

Zeelandsedijk 29, Volkel

Beers & Barrels Breda

 

In het oude brouwhuis van de brouwerij in Breda heeft Beers & Barrels een nieuwe hotspot weten te maken. Ga er heen, eet, drink en bewonder!

Ceresstraat 15, Breda


Wij van Brouwerij de Manskerel zijn trots dat wij onze bieren op deze toplocaties mogen aanbieden. Wij raden dan ook iedereen aan om zeker eens een keertje een kijkje te nemen op één van bovenstaande plekken.   

BTW nummer: NL858503086B01

KVK nummer: 70899762